Hírnév, izzadság és KMDT

Mindenki tehetséges valamiben. Van aki 2 óra alatt leszalad egy maratont, van aki gyorsabban számol mint egy gép, és van aki az orrán tud egyensúlyozni három közepes vagy kicsi néró rezisztens csemegeszőlőt. Az olvasónak is van tehetsége, ebben biztos vagyok. De ha mindenkinek van tehetsége, miért nem híres és sikeres mindenki? Nos, a kérdésre a válasz szerintünk a bátorságban rejlik.

A legtöbb ember nem bontakoztatja ki a tehetségét. Nem mutatja meg senkinek, és egy szürke irodában tölti el az életét, nem is adván esélyt önmagának. Ugye az olvasó nem ilyen ember? Mert ha éppen licistának bizonyul, akkor varázslatos ajánlatunk van a számára. Jelentkezzen a Sulisztár nevű kolozsvári középiskolás tehetségkutatóba! A KMDT a Kolozs Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatósággal együtt szervezi meg a tehetségkutatót, ahol értékes nyereményeket és szakértői véleményt kaphatnak a jelentkezők! Szóval egyszerűen töltsd ki a jelentkezési űrlapot és gyere el november 21.-én a Flyingba.

Akkor is érdemes ott lenni, ha nem lépsz fel, hiszen a hangulat nagyon jó lesz! Gyere el és lásd a saját szemeddel, hogy hogyan is születik egy kolozsvári magyar középiskolás csillag!

Lásd még

Mit szólsz?
Elszomorít
0
Imádom
2
Nem tetszik
0
Szórakoztat
2
Tetszik
3
Hozzászólások (0)

Írj választ

Az e-mail címed nem fog publikusan megjelenni.

2020 Kaleidoszkóp